RUNNING MAN !
Sunday, June 2, 2013 | 11:03 PM | 4 weird people
Assalamualaikum! I'm back :D

Maap la ye lama tak update, rajin tahap melampau cenggini la, haha


Okay okay aku teruja gila ni nak menaip! hee iolss mesti dah tau pasal running man kan? haruslah tau, especially kipas-susah-mati Kpop kan :DD haa ni I nak bagitau ni iolls, I baru je minat Kpop ha, bila tengok running man boleh gila sesorang depan laptop haa
(sila baca dengan nada makcik makcik kepohci) kekekeke

Like seriously ok, mmg aku gila time tengok running man.


*Running Man ni tengah trending kat Malaysia, walaupun show tu mula sejak 2010

hoho, disebabkan aku baru minat kpop, maka haruslah baru tau running man tu mende, ye dak? ha bila dah tengok mau gelak guling2. huu, tapi dah terlepas beratus episode tau T___T 
Aku kenal running man ni dari kawan aku. Dia copy running man yg episode olimpik 2012 tu, alaaa yg ada minho tu :D tengok eps tu bestttt gila ok! 2 3 hari tu aku resah gelisah sebab nak tengok running man tak boleh sebab internet aku tersangatlah lembaaaaaaaaaab! Last2 aku post kat fb, tny sape ada download running man,maka Carmen bermurah hati copy semua eps bagi kat aku, haaaa baik tak dia, thanks Carmen :D

so bagi yg masih tertanya-tanya Running Man tu apa, let me introduce to you, 

Le MC!

aku tak pernah jumpa MC yg kelakar gila macam dia. haha XD
named Jae Suk, known as Yoorus Willis. Ada eps yg aku tengok dia kna test guna mesin uji bohong tu, mende panggil tah. ala yg kalau kita bohong mesin tu boleh tau. haa, best yg tu, eps tu tunjuk yg dia ni humble and tak pentingkan diri, dia tak kisah pun dia tak femes dari ahli running man yg lain, jujur je. huuu tacing aku. huhu

Ji Hyo and Gary-oppa ( Monday couple )

diorang ni couple paling sweet dalam sejarah running man. eh, memang diorang je yg couple dlm running man ni pun.. kuikui, hari isnin ialah hari yg Gary paling nantikan pasal dia boleh usik Ji Hyo XD omey angat kalau diorg gaduh2 manja cenggitu :D


Joong Ki

my first thought bout him is, kenapa dia perlu begitu comel? :") senyumnya mygod, tak lena tidur dibuatnya. haha, 

Suk Jin

Running man panggil dia big nose hyung, pasal dia penah buat plastic surgery kecik kan hidung dia. serius memang hidung dia lawa skarang. haha, I swear~ XD

 HAHA

Haha tu nickname dia ok, bukan aku gelak tu. hahahhaha, Haha ni omeyyy sangat, aku suka dia sebab dia macam budak2, childish gila, :D dia ketawa memang kelakar, n kalau dia jerit memang nampak mcm budak2 betul, aish geram aku!! hahaaha 

Gwang Soo

ini pitiful gwang soo :") aku sedih k tengok dia ni, asik kena buli je. setiap kali dia kena buli dengan running man, memey aku rasa cam nak hempuk fon aku ke lantai. geram gila! tambah2 kalau the commander yg buli, rasa cam nak buat page Anti Jong Kook kat fesbuk :')

huuu the last member of running man is, (drum roll please)

Sparta!

Le commander

Aku tak tau kenapa aku suka gila dengan commander ni even dia suka buli gwang soo, haish dilema bebeno. haha, i lep u ok :P

Kesimpulannya, sila la tengok running man bagi yg tak minat kpop tu, sebab awak semua akan minat kpop lepas ni, like I do :D skarang running man ada kat tv2, diorg buat khas utk yg tak tengok tv malam2 n yg takde astro letew, hari Sabtu (updated) pukul 4 petang okay, tengok tau!  

ok bye 


sumber : Running Man





Hi! Welcome to my blog. Do enjoy reading and support me by following my blog. Spread the love ;)

CURRENTLY : Alien(s) 
MOOD : i'm happy.


Facebook
Instagram
We Heart It
About Me

Blog is being modified. Keep calm and just keep reading :)