Sopan tapi Kurang Adab
Wednesday, April 3, 2013 | 1:39 AM | 0 weird people
 Assalamualaikum, hey guys :) 

Sopan tapi kurang adab? tak faham? ok let me explain better :) 

Cuti skolah lepas aku pegi holiday kat Shah Alam. Masa kat I-City, aku terjumpa prangai manusia yang aku tak berapa nk bekenan nak buat menantu sebab bagi aku prangai ni tak berapa nak elok lah. Scene : 7-eleven I city



Aku berwarna pink . masa ni aku pegi beli air kat 7e, sebab nak pecahkan duit, nak bayar auto pay tiket parking kete tu takde duit kecik. Time nak bayar tu aku beratur la, ramai gak orang masa tu. tetiba


datang la dua manusia ni nak bayar jugak, tapi diorang g beratur kat depannn skali. aku dah nak sampai turn bayar ni. bila aku nampak diorang macam berura ura nak potong line, aku dah tak senang hati. yang merah n merah muda tu la manusia yang aku maksudkan. merah laki, merah muda pompuan. hai muka tahan hensem n cun kapel la ni tapi skali tengok prangai hancus. 

aku dah lama gila beratur pastu diorang sedap je kan dok kat depan skali =..= skali aku tenung la awek tu nasib mata n kening lawa macam ziana zain, wakakaka pastu awek tu macam malu2 kot tau orang marah dia tarik  pakwe dia pegi beratur kat blakang. nasib wa tak angin je wa cakap lu, kalau tak, mau kena gak ah sedas dua, kehkeh



tu diorang, "on the way'' beratur kat blakang. ha daripada takde orang kat blakang aku tadi, tetiba ramai orang terus. kan dah panjang baris. padan muka :P pastu time diorang bejalan tu si pakwe ni cakap kat awek dia "buang mase je tunggu, haha"giggles 

anddddd



si awek ni dah sipu2 malu kat orang, pakwe dia boleh melawak pulak. buang masa tunggu kau kata? otak lu

serius 'bijak' okay kau cakap macam tu. dah kau tau kena beratur, tak payah la susah2 nak potong line orang pulak. aku ni beli air sebotol pun beratur panjang masa nak bayar. kau tu dengan segala kopok, jajan, coklat semua, sedap je kan nak potong turn aku. cis,

ni la bagi aku sopan tapi kurang adab. sopan sebab tak terus melulu pegi kaunter n bayar, but kurang adab sebab potong line orang. jangan la amalkan prangai macam ni ok, bukan orang suka pun. menyampah lagi ada la.

till then, bye!

Labels: ,


Hi! Welcome to my blog. Do enjoy reading and support me by following my blog. Spread the love ;)

CURRENTLY : Alien(s) 
MOOD : i'm happy.


Facebook
Instagram
We Heart It
About Me

Blog is being modified. Keep calm and just keep reading :)